Hoppa till innehåll

Vanliga frågor och svar om Frölundaborg

Ska du på ett evenemang på Frölundaborg? Bland våra frågor och svar hittar du praktisk information inför ditt besök.

Observera att informationen på den här sidan är generell. Evenemangsspecifik information publiceras på evenemangets sida.

Hur tar jag mig till arenan?

Vi uppmanar dig att cykla, gå eller åka kollektivt till evenemanget om du har möjlighet. De närmsta hållplatserna är Marklandsgatan och Bokekullsgatan. Hitta den bästa resvägen med hjälp av Västtrafiks reseplanerare. Du kan även använda dig av lånecykel via Styr & Ställ.

Om du ändå behöver ta bilen hittar du närmsta parkering via Parkering Göteborg. Vi rekommenderar även att du uppdaterar dig om aktuellt trafikläge via Trafik Göteborg eftersom det sker många vägarbeten i staden just nu. Tänk gärna på att samåka!

Vad finns det för matutbud?

Vid Frölundas matcher med A-laget är en kiosk öppen. Vid övriga evenemang varierar matutbudet.

Notera att du inte får ta med egen mat eller dryck in på arenan.

Hur är tillgängligheten?

För dig i behov av rullstolsplats finns det på sektion H eller N. Platsen bokas via Ticketmaster på ticketmaster.se eller telefonnummer 077-670 77 77.
Läs mer om den fysiska tillgängligheten på Frölundaborg i Tillgänglighetsdatabasen.

Vid vissa evenemang kan du få syntolkning, teckenspråkstolkning eller förstärkt arenaljud via vår app Got Event Tillgänglighet

Får jag ta med barnvagn?

Nej, med tanke på brandsäkerhet och utrymningsvägar är det inte lämpligt att ta med sig barnvagnen till Frölundaborg.

Får jag ta med kamera?

Mobilkameror och små kompaktkameror är tillåtna, men systemkameror och annan professionell ljud- och bildinspelningsinstrument får inte tas med in på Frölundaborg. Avser du att använda bilderna för kommersiellt bruk måste du vara ackrediterad fotograf under evenemanget.

Får jag ta med min hund?

Nej, tyvärr inte. Endast ledarhundar är välkomna på Frölundaborg.

Kan jag röka någonstans på arenan?

Nej, Frölundaborg är en rökfri arena. Lagen om tobak och liknande produkter innebär att rökning är förbjuden både inne i och utanför arenan. Observera att du inte kan lämna arenan för att gå ut och röka. Den som lämnar arenan efter inträde har inte rätt till återinträde. Rökförbudet innefattar även e-cigaretter. 

Får jag ta med min väska?

Den 1 november beslutade Polismyndigheten om totalt väskförbud på större evenemang. Läs mer om väskförbudet på polisen.se. För mer information inför just ditt arenabesök, vänligen se "Bra att veta" under respektive evenemang.

Finns det garderob?

Nej, det finns tyvärr ingen garderob på Frölundaborg.

Hur arbetar Got Event med säkerheten?

Tryggheten för besökarna på våra arenor är alltid en prioriterad fråga. Det är arrangören som har huvudansvar för säkerheten inför och under ett evenemang. Vi arbetar tätt tillsammans med arrangören och berörda myndigheter inför och under varje evenemang.

Det är förbjudet att medföra föremål som kan tillfoga annan person skada.

Läs mer här: säkerhetsarbetet på våra arenor.

Jag glömde kvar något på arenan – vad gör jag?

Kontakta oss på eventinfo@gotevent.se så hjälper vi dig vidare.

Övriga frågor

Hittar du inte svaret på din fråga? Mejla oss på eventinfo@gotevent.se så hjälper vi dig. Vid biljettfrågor hänvisar vi till Ticketmaster eller aktuell arrangör.

;