Hoppa till innehåll

Scandinavium

Gabriel Iglesias: Don’t Worry Be Fluffy

Nytt datum: 18 juni, 2025

Gabriel Iglesias framför ett kasettband som det står "Dont worry be fluffy" på.

Fluffy återvänder till Scandinavium med ny show

Nytt datum!

På grund av oförutsedda händelser har showen flyttats fram till den 18 juni 2025. Har du köpt biljett till den 7 juni 2024 är den biljetten giltig till det nya datumet. Om du inte kan gå på det nya datumet så finns det möjlighet att göra en återbetalningsansökan fram till den 7 juli 2024 genom att fylla i detta formulär. Mer information om hur ansökan går till finns på länken. Återbetalningsansökan kan endast göras via denna länk.

Gabriel "Fluffy" Iglesias är en av världens mest framgångsrika stand-up komiker. 2025 återvänder han till Göteborg och Scandinavium med showen "Don't Worry Be Fluffy".

Han är en av de mest sedda på Youtube, har miljontals fans i sociala medier och är med på The Hollywood Reporters lista "Top 40 Comedy Players". På TV är han inte minst känd för sin serie "Mr. Iglesias" där han både spelar huvudrollen och är producent. Han har också  setts i filmer som "Magic Mike", "Magic Mike XXL" och "A Haunted House 2". Och hörts i många animerade filmer, inklusive den nyligen släppta "Space Jam: A New Legacy". Dessutom har han sålt ut stora arenor världen över, så som Madison Square Garden i New York, Staples Center i Los Angeles och Operahuset i Sydney i Australien. Scandinavium har han besökt två gånger tidigare och vi är oerhört glada att Gabriel "Fluffy" Iglesias nu återvänder med showen "Don't Worry Be Fluffy".

Vi ses på Scandinavium!

Bra att veta

Väskförbud

Polismyndigheten har beslutat om totalt väskförbud på större evenemang. Det innebär att du inte får ta med dig någon typ av väska, handväska, tygkasse eller påse till detta evenemang, med undantag för väskor i medicinskt syfte. Mer information hittar du på polisen.se.

För ett tryggare evenemang

På grund av den höga säkerhetsnivån kan inpassering ta längre tid än vanligt. Kom i god tid och var beredd på att du kan bli visiterad. Tänk också på att du inte får ta med dig till exempel paraplyer, cykelbatterier, mat eller dryck in på arenan.

Arrangören ansvarar för publikens säkerhet. Läs mer här: På våra arenor ska du vara i säkra händer

Åldersgräns

Åldersgränsen för detta evenemang är 13 år enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Rullstolsplatser

Rullstolsplats bokas via Ticketmaster på ticketmaster.se eller telefon 077 670 77 77. 1 medföljare får följa med fritt per biljett. Placering på rad 6, sektion C, D, R eller T. Entré via Scandinaviums Huvudentré. 

Läs mer om tillgängligheten på Scandinavium.

Glöd Kök & Bar

Glöd Kök & Bar hittar du en våning upp från Scandinaviums foajé. Här dukar vi upp en välsmakande buffé som bygger på säsongens grönsaker, kött och tillbehör. Självklart erbjuder vi även vegetariska alternativ.

Läs mer och boka bord

Pouls Restaurang

Pouls hittar du två våningar upp från Scandinaviums foajé. Här serveras en förstklassig trerättersmeny som ni kan njuta av tillsammans innan showen.

Läs mer och boka bord

Övrig mat och dryck

På Scandinavium finns flera ställen att mätta magen och släcka törsten. Kolla in arenans mat- och dryckesutbud.

Notera att du inte får ta med egen mat eller dryck in på arenan.

Dela upplevelsen

Vi älskar när publiken delar med sig av sina magiska ögonblick från Scandinavium! Gå gärna in och följ @ScandinaviumArena på Facebook eller Instagram och tagga oss i dina bilder.

Vanliga frågor och svar

Mer praktisk information inför ditt besök hittar du bland våra vanliga frågor och svar.

Appen Got Event Tillgänglighet

Med appen Got Event Tillgänglighet blir evenemanget mer tillgängligt för dig som behöver syntolkning, teckenspråkstolkning eller förstärkt arenaljud (hörselslinga).

Hörselslinga

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Teckenspråkstolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Syntolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}