Hoppa till innehåll

Ullevi

Gothia Cup Opening Ceremony

Gothia Cups invigs med glädjefylld show på Ullevi

I juli är världens största fotbollsturnering för ungdomar, Gothia Cup, tillbaka i Göteborg. Turneringen inleds med en stor invigning fylld av glädje och gemenskap.

Under Gothia Cup-veckan sker många möten, och det största av dem är öppningsceremonin på Ullevi. Denna stund är alla deltagare från världens alla hörn på plats och får uppleva glädje i massor tillsammans med ledare, supportrar och den fantastiska publiken. Invigningen är full av musik, dans och fyrverkerier som skapar ett bestående minne för livet.

Vi ses på Ullevi!

Bra att veta

Hålltider

Insläpp från 18:30.

Ta sig till arenan

Vi uppmanar dig att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan om du har möjlighet. De närmsta hållplatserna heter Ullevi Södra och Ullevi Norra. Hitta den bästa resvägen med Västtrafiks reseplanerare.

Parkering

Hitta närmsta parkering via Parkering Göteborg. Vi rekommenderar även att du uppdaterar dig om aktuellt trafikläge via Trafik Göteborg.

Dela upplevelsen

Vi älskar när publiken delar med sig av sina magiska ögonblick från Ullevi! Gå gärna in och följ @UlleviArena på Facebook eller Instagram och tagga oss i dina bilder.

Vanliga frågor och svar

Mer praktisk information inför ditt besök hittar du bland våra vanliga frågor och svar.

Appen Got Event Tillgänglighet

Med appen Got Event Tillgänglighet blir evenemanget mer tillgängligt för dig som behöver syntolkning, teckenspråkstolkning eller förstärkt arenaljud (hörselslinga).

Hörselslinga

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Teckenspråkstolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Syntolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}