Hoppa till innehåll

Frölundaborg

Frölunda HC SDHL

SDHL i Frölundaborg

Frölunda Hockey Club. Göteborg.

Upplev hockey i Frölundaborg

Frölunda HC:s damlag spelar sin första säsong någonsin i SDHL. Du är väl med och stöttar från läktaren? 18 hemmamatcher ska spelas i Frölundaborg där vi får se laget svettas, slita och kämpa för att nå till SM-slutspel! Laget kommer att ställas mot nya motståndare, sättas på ett ordentligt prov och skapa nya drömmar i SDHL. Tillsammans med dig, din familj och dina vänner jagar laget nya titlar!

Vi ses i Frölundaborg!

Bra att veta

Hitta till arenan

Vi uppmanar dig att cykla, gå eller åka kollektivt till evenemanget om du har möjlighet. De närmsta hållplatserna är Marklandsgatan och Bokekullsgatan. Hitta den bästa resvägen med hjälp av Västtrafiks reseplanerare.

Om du ändå behöver ta bilen hittar du närmsta parkering via Parkering Göteborg. Vi rekommenderar även att du uppdaterar dig om aktuellt trafikläge via Trafik Göteborg eftersom det sker många vägarbeten i staden just nu.

Rullstolsplatser

Rullstolsplats bokas genom att kontakta lotta.algotsson@frolundahockey.com. Läs mer om den fysiska tillgängligheten på Frölundaborg i Tillgänglighetsdatabasen

För en tryggare match

Kom i god tid och var beredd på att du kan bli visiterad, samt undvik att ta med större väskor och ryggsäckar (max 40x40x20 cm). Det är ej tillåtet att ta med paraplyer, cykelbatterier, mat eller dryck in på arenan.  

Arrangören ansvarar för publikens säkerhet. Läs mer här: På våra arenor ska du vara i säkra händer.

Rökförbud

Rökning är förbjuden både inne i och utanför Frölundaborg. Observera att du inte kan lämna arenan för att gå ut och röka och sedan komma in igen. Rökförbud på våra arenor

Vanliga frågor och svar

Mer praktisk information inför ditt besök hittar du bland våra vanliga frågor och svar eller på Frolundahockey.com.

Appen Got Event Tillgänglighet

Med appen Got Event Tillgänglighet blir evenemanget mer tillgängligt för dig som behöver syntolkning, teckenspråkstolkning eller förstärkt arenaljud (hörselslinga).

Hörselslinga

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Teckenspråkstolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Syntolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}