Hoppa till innehåll

Frölundaborg

Frölunda HC SDHL

SDHL i Frölundaborg

Frölunda Hockey Club. Göteborg.

Upplev hockey i Frölundaborg

SDHL-säsongen är över för denna gång. Efter förlust mot Luleå i semifinalen hamnade Frölunda HC på en fjärdeplats i tabellen. Denna sida kommer att uppdateras när datum är fastställda inför nästa säsong.

Bra att veta

Väskförbud

Polismyndigheten har beslutat om totalt väskförbud på större evenemang. Det innebär att du inte får ta med dig någon typ av väska, handväska, tygkasse eller påse till matcherna med Frölunda HC, med undantag för skötväskor och väskor i medicinskt syfte. Väskor som är tillåtna kommer att genomsökas. Mer information hittar du på frolundahockey.com och polisen.se.

Hitta till arenan

Vi uppmanar dig att cykla, gå eller åka kollektivt till evenemanget om du har möjlighet. De närmsta hållplatserna är Marklandsgatan och Bokekullsgatan. Hitta den bästa resvägen med hjälp av Västtrafiks reseplanerare.

Om du ändå behöver ta bilen hittar du närmsta parkering via Parkering Göteborg. Vi rekommenderar även att du uppdaterar dig om aktuellt trafikläge via Trafik Göteborg eftersom det sker många vägarbeten i staden just nu.

Rullstolsplatser och tillgänglighet

Rullstolsplats bokas genom att kontakta lotta.algotsson@frolundahockey.com. Rullstolsplatserna är placerade på sektionerna H och N. För att komma dit tar du hissen som du hittar precis innanför arenans entré.

Läs mer om tillgängligheten på Frölundaborg.

För en tryggare match

Kom i god tid och var beredd på att bli visiterad. Tänk också på att du inte får ta med dig till exempel väskor, paraplyer, cykelbatterier, mat eller dryck in på arenan.

Arrangören ansvarar för publikens säkerhet. Läs mer här: På våra arenor ska du vara i säkra händer.

Rökförbud

Rökning är förbjuden både inne i och utanför Frölundaborg. Observera att du inte kan lämna arenan för att gå ut och röka och sedan komma in igen. Rökförbud på våra arenor

Vanliga frågor och svar

Mer praktisk information inför ditt besök hittar du bland våra vanliga frågor och svar eller på Frolundahockey.com.

Appen Got Event Tillgänglighet

Med appen Got Event Tillgänglighet blir evenemanget mer tillgängligt för dig som behöver syntolkning, teckenspråkstolkning eller förstärkt arenaljud (hörselslinga).

Hörselslinga

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Teckenspråkstolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Syntolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}