Hoppa till innehåll

Scandinavium

Frölunda HC

Säsongen är över för denna gång, vi ses igen i höst!

Frölunda Hockey Club. Göteborg.

Upplev hockey live på Scandinavium

Att se Frölunda HC spela i sin hemmaarena Scandinavium är en mäktig känsla! Att sjunga med i allsången till ”Bära hjälmar av guld”, se spelarna genom eld åka in på isen, stå tillsammans i läktarens rödgröna publikhav och skrika ut sin lycka när laget gör mål, det är obeskrivligt! Under säsongen kommer Frölunda HC att svettas, slita och kämpa för att än en gång nå drömmen om ett guld i SHL:s SM-slutspel. Kom och upplev dessa magiska ögonblick från läktaren och stötta laget i både med- och motgångar. Framåt tillsammans!

Information inför ditt besök

Vi ses på Scandinavium!

Bra att veta

Väskförbud

Polismyndigheten har beslutat om totalt väskförbud på större evenemang. Det innebär att du inte får ta med dig någon typ av väska, handväska, tygkasse eller påse till matcherna med Frölunda HC, med undantag för skötväskor och väskor i medicinskt syfte. Väskor som är tillåtna kommer att genomsökas. Mer information hittar du på frolundahockey.com och polisen.se.

För en tryggare match

Kom i god tid och var beredd på att bli visiterad. Tänk också på att du inte får ta med dig till exempel väskor, paraplyer, cykelbatterier, mat eller dryck in på arenan.

Arrangören ansvarar för publikens säkerhet. Läs mer här: På våra arenor ska du vara i säkra händer.

Hitta till arenan

Scandinavium ligger på Valhallagatan 1 i Göteborg. Vi uppmanar dig att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan om du har möjlighet. Den närmsta hållplatsen heter Scandinavium och ligger precis utanför entrén. Hitta den bästa resvägen med hjälp av Västtrafiks reseplanerare. Du kan även använda dig av lånecykel via Styr & Ställ.

Biljettkassa

Har du frågor om dina biljetter är du välkommen till Scandinaviums biljettkassa. Den öppnar två timmar före pucksläpp.

Rullstolsplatser och tillgänglighet

Rullstolsplats bokas genom att kontakta lotta.algotsson@frolundahockey.com.

Läs mer om tillgängligheten på Scandinavium.

Glöd Kök & Bar

Glöd Kök & Bar hittar du en våning upp från Scandinaviums foajé. På vardagar och helgkvällar dukar restaurangen upp en rejäl grillbuffé och vid tidiga lördagsmatcher är det istället brunchbuffé som gäller!

Läs mer och boka bord

Pouls Restaurang

Pouls Restaurang hittar du två våningar upp från Scandinaviums foajé. Här serveras förstklassiga maträtter som ni kan njuta av tillsammans innan matchen.

Läs mer och boka bord

Övrig mat & dryck

På Scandinavium finns flera ställen att mätta magen och släcka törsten för både hängivna Frölunda-fans och bortasupportrar. Kolla in arenans mat- och dryckesutbud.

Notera att du inte får ta med egen mat eller dryck in på arenan.

Hörselslinga

Via appen Got Event Tillgänglighet kan du få förstärkt arenaljud (hörselslinga) under matcherna. Ladda ner den senaste versionen av appen via App Store eller Google Play. Kom även ihåg att ta med hörlurar och en fulladdad telefon.

Rökförbud

Rökning är förbjuden både inne i och utanför Scandinavium. Observera att du inte kan lämna arenan för att gå ut och röka och sedan komma in igen. Rökförbud på våra arenor

Dela upplevelsen

Vi älskar när publiken delar med sig av sina magiska ögonblick från Scandinavium! Gå gärna in och följ @ScandinaviumArena på Facebook eller Instagram och tagga oss i dina bilder.

Vanliga frågor och svar

Mer praktisk information inför ditt besök hittar du bland våra vanliga frågor och svar eller på Frolundahockey.com.

Appen Got Event Tillgänglighet

Med appen Got Event Tillgänglighet blir evenemanget mer tillgängligt för dig som behöver syntolkning, teckenspråkstolkning eller förstärkt arenaljud (hörselslinga).

Hörselslinga

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Teckenspråkstolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}

Syntolkning

Tillgängligt.

Ej tillgängligt.

Tillgängligt följande datum

{{formatDate(item.date)}}